Köpvillkor

Allmän info

Du måste vara över 18 år för att handla  ifrån MeMade. Är du under 18 år så måste du ha en förmyndares tillstånd.
Vi levererar enbart inom Sverige.
I priserna ingår moms med 25%.

Frakt

Fraktkostnad beroende på vikt, Mellan 28-212kr. 

Leverans

Vi använder oss av Posten för att skicka varorna antingen direkt till din brevlåda eller vid större paket till ditt närmsta utlämningsställe. 
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Längre leveranstider kan förekomma under perioder då vi har hög belastning  p g a hög orderingång, lagerslut, förseningar från tillverkaren mm.
MeMade ansvarar inte för förseningar/skador/förkomna försändelser orsakat av posten.

För försändelser som ej löses ut på utlämningsstället och där paketet sedan går i retur till oss, debiteras en avgift för att täcka våra kostnader för ny frakt och eventuell administration.
 

Betalningsvilkor

Betalning med Payson 
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se


Retur och ångerrätt

Vid köp av varor från MeMade har du som konsument  i vissa fall rätt att frånträda ett köp. Detta anges närmare i lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att kontakta MeMade inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan. (ångerfristen) Ångerrätten gäller enbart på oanvända varor av hygieniska skäl.

Kontakta MeMade företrädesvis via mejl på MeMade’s hemsida under fliken kontakt, eller direkt till info@memade.se 
Efter 14 dagar får du inte pengarna tillbaka.
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös, förlorar du ångerrätten.

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till MeMade inom 14 dagar från att du mottagit varan. Du som kund betalar returkostnaden. Produkten sändes i retur till adressen nedan:
MeMade
Pjätterydsvägen 3
343 93 Älmhult

OBS! Du måste skicka med en lapp med hela ditt namn och ordernummer så att vi vet vem returen kommer ifrån. 
Det belopp som du har betalat för varan återbetalas inom 30 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att MeMade inom denna tid fått varan i retur.  Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen gjordes. 
 

Prisförändringar

Vi förbehåller oss rätten att förändra priser.

Reservation

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel, utgående artiklar samt slutförsäljning.